Home

Technical Support & Consultancy (TeSuCon) is een gedreven bedrijf met jarenlange ervaring in de windenergie. TeSuCon heeft sinds 1993 ervaring met diverse disciplines in de wind energie. De laatste jaren zijn de werkzaamheden vooral gericht geweest op inspecties en project begeleiding. Ons sterkste punt is de kennis van de praktijk, opgebouwd door de ervaringen in het verleden. Wij kennen de zwakke plekken en weten waar we op moeten letten. Onze oplossingen zijn doelgericht en worden altijd in goed overleg met de opdrachtgever vastgesteld. Zoals u mag verwachten worden zowel de inspecties als project begeleiding regelmatig schriftelijk gerapporteerd. Kijk ook vooral eens bij onze referenties en foto's.

Project management en begeleiding:
TeSuCon biedt verschillende vormen van project management en begeleiding, voor, tijdens en na de uitvoering. Voorbeelden van onze diensten zijn het opstellen en / of controleren van project plannen, transport en kranen en kwaliteit & veiligheid. Voor meer informatie zie ook onze pagina ‘Project management’.

Windturbine Inspecties:
Als beheerder van een windturbine wilt u graag zekerheid over de staat van de turbine en de door derden uitgevoerde werkzaamheden. TeSuCon biedt diverse typen inspecties om deze te kunnen beoordelen. Veel voorkomende inspecties zijn de tandwielkast inspecties door middel van videoscopie, oplevering, onderhoud en einde-garantie inspecties. Alle inspecties worden door ons op maat uitgevoerd en voorzien van gedetailleerde rapportages. Voor meer informatie zie ook onze pagina ‘Inspecties’.

Behalve onze praktische kennis en ervaring kan TeSuCon ook steunen op de benodigde theoretische kennis. Deze kennis wordt ook regelmatig bijgeschoold door trainingen en opleidingen. Naast de vakinhoudelijke kennis beschikken wij uiteraard ook over alle noodzakelijke veiligheidsopleidingen. Dit betreft o.a. werken en evacuatie op hoogte, EHBO, BHV maar ook offshore safety introductions en emergency response training.

Onze opdrachtgevers bestaan uit verzekeraars, energiebedrijven, project ontwikkelaars, fabrikanten maar ook veel individuele eigenaren. Elke opdracht wordt vooraf uitgebreid met u doorgenomen en op maat aangeboden. Hebt u nog andere wensen of opdrachten of wilt u meer weten van TeSuCon, neemt dan contact met ons op.